Een extra dimensie.

Bekijk de wereld met een luchtopname vanuit een ander perspectief. Onze high-end drone filmt zelfs in 100 Mbps 4K 60 fps.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van video en fotografie van hoge kwaliteit met behulp van een drone. We zijn altijd met twee personen zodat met Timon als ROC light gecertificeerd piloot en met Martijn als spotter de situatie altijd volledige onder controle is. Op deze manier zorgen we niet alleen voor een veilige vlucht, maar ook voor prachtige dynamische luchtopnames met onze drone (video en foto).

Toepassingen.

Natuurgebieden, landschappen, evenementen, bruiloften, resorts, boten, auto’s, boerderijen, vakantiewoningen, landbouwtoepassingen. Er zijn ontelbaar veel dingen te bedenken waarbij luchtopname en/of gebruik van de drone (video of foto) een grote meerwaarde kan hebben.

Hebt u uw eigen ideeën? We komen graag eens bij u langs om de mogelijkheden voor uw eigen luchtopname te bespreken. We kunnen met onze drone hoog of laag, snel of langzaam vliegen. Natuurlijk houden we ons hierbij aan alle geldende regels, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Meer info.

Natuurlijk zijn wij in het bezit van de benodigde ROC light vergunning en een inschrijving in het Nederlandse luchtvaartregister van onze drone, zodat u én wij ons nergens zorgen over hoeven te maken.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vragen over onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen, of direct een vrijblijvende offerte opvragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij, Martijn Westerink en Timon Kassies, komen natuurlijk ook graag eens geheel vrijblijvend bij u langs om onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden met onze drone te bespreken.

Neem nu contact op

Dronevideo.nl is een onderdeel van Westerink & Kassies (weskas.nl).

Contact

Colonnade 58
7609 ZW Almelo
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Oost-Nederland onder nummer: 50183141.
BTW-nummer: NL822607955B01.
Martijn Westerink

(+31) 06 18 40 20 73

Timon Kassies

(+31) 06 23 72 33 13