Een extra dimensie.

Bekijk de wereld met een luchtopname vanuit een ander perspectief. Onze high-end drone filmt zelfs in 100 Mbps 4K 60 fps.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van video en fotografie van hoge kwaliteit met behulp van een drone. We zijn altijd met twee personen waarbij de drone en de camera apart worden bediend. Op deze manier zorgen we niet alleen voor een veilige vlucht, maar ook voor prachtige dynamische luchtopnames met onze drone (video en foto).

Toepassingen.

Natuurgebieden, landschappen, evenementen, bruiloften, resorts, boten, auto’s, boerderijen, vakantiewoningen, landbouwtoepassingen. Er zijn ontelbaar veel dingen te bedenken waarbij luchtopname (video of foto) een grote meerwaarde kan hebben.

Hebt u uw eigen ideeën? We komen graag eens bij u langs om de mogelijkheden voor uw eigen luchtopname te bespreken. We kunnen met onze drone hoog of laag, snel of langzaam vliegen. Natuurlijk houden we ons hierbij aan alle geldende regels, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Meer info.

Natuurlijk zijn wij in het bezit van de benodigde vergunningen voor onze drone, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vragen over onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen, of direct een vrijblijvende offerte opvragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij, Martijn Westerink en Timon Kassies, komen natuurlijk ook graag eens geheel vrijblijvend bij u langs om onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden met onze drone te bespreken.

Neem nu contact op

Dronevideo.nl is een onderdeel van Westerink & Kassies (weskas.nl).

Contact

Colonnade 58
7609 ZW Almelo
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Oost-Nederland onder nummer: 50183141.
BTW-nummer: NL822607955B01.
Martijn Westerink

(+31) 06 18 40 20 73

Timon Kassies

(+31) 06 23 72 33 13